LUNCH 26-28 maart
€27
VOORGERECHT
Keuze uit:
|knolseldersoep - feta
|witloof - karnemelk - pas de bleu - pangratata
HOOFDGERECHT
Keuze uit:
| catch of the day - puree -gekonfijt eigeel - koolrabi | maïskip. puree - mosterdmayonaise - paddenstoelen | gnocchi - aardappel - pecorino - daslook
DESSERT
| appelcrumble - sabayon v kriekbier - groene kruidenijs € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato € 8
We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie
maart 2025
menu € 58 (dan kiest Radu, de chef, 4 gerechten)
(op zaterdag doen we énkel de 4 gangen menu of de preshow 18u tot 18u30 3 gangen)
3-4 wijnen € 24-€ 32
of
à la carte:
VOORGERECHT
| toast tartaar (Holstein) € 20
| witte asperge - witloof - pas de bleu - brandnetel € 20
HOOFDGERECHT
| catch of the day - warmoes - koolrabi - cedrat - verse frietjes € 32
| carré van flandrien varken & ballotine - knolselder - gerookte yoghurt - oesterzwammen - frietjes € 34
| gnocchi - aardappelen - daslook - pecorino € 28
DESSERT
| appelcrumble - sabayon van kriek & kruidenijs € 10
|affogato € 8
KAAS
| selectie van ‘het Mekka van de Kaas’ € 13
•
Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen (allergenen, wensen, allergieën…)
Als we vooraf weten wat aan te passen, is ons menu is aanpasbaar,
dank hiervoor om dit te melden bij opmerkingen in zenchef!
18u binnen - 19u30 buiten
vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 47
"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.
Geen plaats meer via zenchef? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.