Volg ons op instagram voor info over
special events: concertdinners, guestchefs,
wijnproevingen...
LUNCH 28-1 december 2023
€ 27 voor + hoofdgerecht
dessert € 10
voorgerechten:
Paprikasoep
of
Arancini
hoofdgerechten:
Vol-au-vent
of
Vegetarische lasagna
of
Bouillabaisse
ook:
entrecôte (de vierklaver) - huisslaatje - shiitake/paddenstoelensaus - handgesneden frieten € 32
dessert:
chocolade - sesam - tahin - karamelijs € 10
affogato € 8
kaas v Mekka € 11
We werken met een kleine lunchkaart,
Zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen voor allergiën/allergenen/diëten/wensen?
chef's menu 3-4 gangen (dan kiest de chef)
€45/€52
of november à la carte:
VOOR: crème peterselie - ‘oude rubensen’ - shiitake - croutons € 18
gebakken sint-jakobsvruchten - lardo - paprika € 20
huisgemaakte wildkroketjes van hert (2st) truffelmayonaise € 18
HOOFD: koolvis - aardappelpuree - wintergroentjes - saus met wintbier € 28
filet van fazant - maïs - vadouvent - zoete aardappel € 32
entrecôte (de vierklaver) - huisslaatje -shiitake - handgesneden frieten € 32
Dessert:
sesam - chocolade - gepocheerde peer - roomijs € 10
affogato café € 8
kaas v Mekka € 11
•
onze menu is zeer aanpasbaar, voorgerechten/hoofdgerechten...Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen (allergenen, wensen, allergieën…)
*op zaterdag is er enkel menu vd chef
we maken alles in huis en kunnen veel aanpassen, als we het op voorhand weten.
dank om die aanpassingen/wensen te melden bij uw reservatie
18u binnen - 19u30 buiten
voorgerecht + hoofdgerecht € 37,5
dessert optioneel
graag "pre-SHOW" vermelden bij reservatie.
Geen plaats meer op Resengo? Bellen,
(of nog liever schrijven naar mail@faimfatale.be),
want misschien is er wel nog plaats.