LUNCH

LUNCH 28-1 december 2023

€ 27 voor + hoofdgerecht
dessert € 10

voorgerechten:
Paprikasoep
of
Arancini

hoofdgerechten:

 Vol-au-vent
of
Vegetarische lasagna

of
 Bouillabaisse



ook:
entrecôte (de vierklaver) - huisslaatje - shiitake/paddenstoelensaus - handgesneden frieten € 32


dessert:
chocolade - sesam - tahin - karamelijs € 10
affogato € 8
kaas v Mekka € 11


We werken met een kleine lunchkaart,
Zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen voor allergiën/allergenen/diëten/wensen?


DINNER


chef's menu 3-4 gangen (dan kiest de chef)

€45/€52


of november à la carte:

VOOR: crème peterselie - ‘oude rubensen’ - shiitake - croutons € 18
gebakken sint-jakobsvruchten - lardo - paprika € 20
huisgemaakte wildkroketjes van hert (2st) truffelmayonaise € 18


HOOFD: koolvis - aardappelpuree - wintergroentjes - saus met wintbier € 28
filet van fazant - maïs - vadouvent - zoete aardappel € 32

entrecôte (de vierklaver) - huisslaatje -shiitake - handgesneden frieten € 32


Dessert:
sesam - chocolade - gepocheerde peer - roomijs € 10
affogato café € 8
kaas v Mekka € 11



onze menu is zeer aanpasbaar, voorgerechten/hoofdgerechten...Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen (allergenen, wensen, allergieën…)



*op zaterdag is er enkel menu vd chef
we maken alles in huis en kunnen veel aanpassen, als we het op voorhand weten.
dank om die aanpassingen/wensen te melden bij uw  reservatie


pre SHOW

18u binnen - 19u30 buiten


voorgerecht + hoofdgerecht € 37,5


dessert optioneel


graag "pre-SHOW" vermelden bij reservatie.

Geen plaats meer op Resengo? Bellen,
(of nog liever schrijven naar mail@faimfatale.be)
,
want misschien is er wel nog plaats.