LUNCH 5-7 november 2025

€27 voorgerecht & hoofdgerecht


Keuze uit:
VOORGERECHT

pompoensoep

gebakken witloof - zure room - bergkaas - pangrattato


HOOFDGERECHT
Keuze uit:

wijting - auberginemayonaise - wilde rucola - puree
parelhoen - sjalot - mosterd - puree
orecchiette  - pompoen - oesterzwammen  - wilde rucola 


+ DESSERT
tarte tatin - ijs van laurier € 10

kaas van 't mekka van de kaas € 13
affogato (espresso & vers gedraaid vanille ijs) € 10

We maken alles zelf (ja, zelfs ons brood en ijs), we werken met een kleine kaart, met lokale producenten, en volgens seizoen.


Laat u intoleranties en allergieën op voorhand weten bij reservatie?


Geen plaats meer via zenchef? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.


DINER OKTOBER 2025


MENUS


CHEF RADU KIEST (di-za)

4 gangen € 58

wijnen: 3/4 - € 24/€ 32


PRE-SHOW (di-za) € 47

Enkel vanaf 18u en tot 18u30: 3-gangen menu

op tijd klaar voor cultuur om 19u30

(vermelden bij reservatie)


of

Á LA CARTE (di-vrij)


voorgerecht
huisgemaakte kaaskroket € 18
haverwortel - bergkaas - auberginemayonaise € 20
hoofdgerecht
Wijting gerookte mosselen - pompoenpuree - spinaziesaus € 30
Ballotine van hert - oesterzwammen - wilde rucola - sjalot en mosterdsaus - gekonfijte aardappel € 33
Orecchiette - oesterzwammen - pompoen - baldauf kaas € 28
dessert
tarte tatin - laurierijs € 10
affogato (vers gedraaid vanille ijs - espresso v MOK) € 10
kaas selectie van ‘het Mekka van de Kaas’ € 13