LUNCH

€25 voor + hoofdgerecht

extra voorgerecht + €12

extra dessert  + €7


Di

VG Preisoep, feta en groene kruiden-olie

HG Asperges, gebakken koolvis, champignon en hazelnoot saus


Woe

VG gepofte rode biet en gerookte makreel, jonagold

HG Gebakken roggevleugel, krieltjes en kappertjes-boter, kropsla


Do

VG Aspergesoep, gekookte ham en amandelen

HG Gegrilde kippendijen en courgette, auberginekaviaar en hasselback-aardappelen


Vr

VG Bulgursalade met feta, gele wortel en gepekelde mooie meid

HG catch of the day, risotto met champignons en venkel


extra voorgerecht: makreel in escabeche met sjalot en knolselderremoulade


dessert: brownie, aardbei en rabarberconfituur


DINNER


weekmenu in 3-4 gangen

€39/€52


VG 1

gepofte jonge wortel, sinaasappelvinaigrette en gepekelde mooie meid


VG 2

makreel in escabeche, sjalot en knolselder-remoulade


HG
gegrilde asperges, jonge peultjes

Geplette aardappelen, mosterd

Catch of the day


HG 2

kraaienbiefstuk met kropslahart, sjalot vinaigrette

jus van sjalot en kalfsbeenderen

gefrituurde julienne aardappelen (frietjes)


DESSERT
brownie, aardbei, rabarberconfituur


(aanpasbaar, dank om uw wensen te melden bij uw  reservatie)