LUNCH

€27


      VOORGERECHT

                Keuze uit:

|soep v zoete aardappel

|tomaten - anchovies - raapjes

     HOOFDGERECHT

Keuze uit:

|pieterman - kolen -aardappelpuree

|ragu van hert - mosterdblad

|ricotta gnocchi - saus van olijven - parmezaan


APART OOK TE VERKRIJGEN

|entrecôte van Holstein + handgesneden frieten en slaatje € 32

DESSERT

|mousse van chocolade (holy cow) - aardpeer - merengue  € 10

|kaas van 't mekka van de kaas € 13

|affogato € 8


We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.

We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën

als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo





DINNER


oktober 2024


(di-vrijdag, op zaterdag is er enkel het menu van de chef)


         VOORGERECHT
|rundstartaar - eigeel - witloof € 20

|sint jakobsvrucht - tomaten - gember € 20
|wortel en 'pas de rouge' cake - kervel vinaigrette € 18


        HOOFDGERECHT
|pieterman - koolsoorten - mosselen € 30

|hert - ragout - passatelli - paddenstoelen € 32

|gnocchi - ricotta - aardappel - parmezaan - jus van olijven € 26


       DESSERT
|panna cotta - laurier - chocolademousse (Holy Cow) - crumble € 10

|affogato € 8



 CHEF RADU'S MENU

|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk

|PRE SHOW -> 19u30 klaar voor de SHOW € 45 VG+HG+Dessert



We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën

als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.


Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.


pre SHOW


18u binnen - 19u30 buiten


vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45



"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.



Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.