LUNCH

€27


      VOORGERECHT

                Keuze uit:

|prei-soep - zure room

|gekonfijte tomaten - witloof - ei

     HOOFDGERECHT

Keuze uit:

|kabeljauw - courgette - ansjovis mayo

|buikspek - polenta - aubergine

|ricotta gnocchi - knolselder - pesto - parmezaan


APART OOK TE VERKRIJGEN

|entrecôte van Holstein + handgesneden frieten en slaatje € 32

DESSERT

|mousse van boekweit - gebakken appel - merengue  € 10

|kaas van 't mekka van de kaas € 13

|affogato € 8


We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.

We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën

als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo




oktober 2024 DINNER (di-vrijdag, op zaterdag is er enkel het menu van de chef.)


menu € 55 (dan kiest Radu, de chef 4 gangen)

of à la carte:

VOORGERECHT
|witloof - gepocheerd hoeve ei - olijven € 18|gekonfijte tomaten - mosselen - forreleitjes - paprika € 20
|rundstartaar - ansjovis mayonaise - pangratatto € 20


HOOFDGERECHT

|kabeljauw - risotto van eenkoren - koolsoorten € 30|varkenscarré (Duroc d’olive Lochristi) - haverwortel - ui - aardappelgalette € 30|gnocchi - ricotta - pesto - knolselder - parmezaan € 26


DESSERT
|vijgenmousse - gebakken appel - melkwei karamel € 10

|affogato € 8



CHEF RADU'S MENU

|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk



We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën

als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.


Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.





pre SHOW


18u binnen - 19u30 buiten


vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45



"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.



Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.