LUNCH

LUNCH 26-29 maart 2024

€ 27 voor + hoofdgerecht
dessert € 10

witloofsoep of vg met rode biet, yoghurt, koolrabi

hoofd:
goujonettes - slaatje - puree
of
vol-au-vent
of
groene asperges, pesto, burrata (vegetarisch)


kan ook:
gegrilde entrecôte van de vierklaver, slaatje, handgesneden frieten (€ 32)

We werken met een kleine lunchkaart,
Zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen voor allergiën/allergenen/diëten/wensen?


DINNER

maart 2024
`
voorgerecht:

gelakte rammenas, chalot, koolrabi € 18
tartaar makreel, granité van dille € 18
huisgemaakte garnaalkroketten € 20

hoofd:
schelvis, groene groenten, karnemelkpuree € 28
entrecôte van de vierklaver, verse frieten, shiitake, kruidensla € 32

dessert:
rabarber, karnemelkijs, karamel € 10
of
affogato € 8
of
kaas van 't mekka vd kaas € 13


chef Wendy's surprisemenu (4 gangen) € 55



onze menu is zeer aanpasbaar, voorgerechten/hoofdgerechten...Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen (allergenen, wensen, allergieën…)



*op zaterdag is er enkel menu vd chef
we maken alles in huis en kunnen veel aanpassen, als we het op voorhand weten.
dank om die aanpassingen/wensen te melden bij uw  reservatie


pre SHOW

18u binnen - 19u30 buiten


voorgerecht + hoofdgerecht € 37,5


dessert optioneel


graag "pre-SHOW" vermelden bij reservatie.

Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien is er wel nog plaats.