LUNCH 7-9 mei

€27


VOORGERECHT
Keuze uit:

soep van zoete aardappel - feta
morbier (cheesecake) - witloofsalade



HOOFDGERECHT
Keuze uit:


koolvis - aardappelpuree - sla - ansjovis vinaigrette

gekonfijt Flandriën (Brasvar buitenvarken) - aardappelpuree - courgette

somolina pasta (homemade of course) - paddenstoelen - witte asperges



DESSERT
merengue - ijs van braamblad - yoghurt mousse - rabarber € 10
kaas van 't mekka van de kaas € 13
affogato (espresso & vers gedraaid vanille ijs) € 8


We werken met een kleine kaart, met lokale producten, volgens seizoen, en home-made.

Laat u intoleranties en allergieën op voorhand weten bij reservatie?



mei 2025


menu € 58 (dan kiest Radu, de chef, 4 gerechten)
(op zaterdag doen we énkel de 4 gangen menu of de preshow 18u tot 18u30 3 gangen)

3-4 wijnen € 24-€ 32


of 

 à la carte:

VOORGERECHT 

| rundstartaar op toast - witloof salade € 20
| koolrabi - cacio e pepe - gruyère - boekweit € 20



HOOFDGERECHT
|koolvis - courgette - zeekool - bantam aardappel € 30

|vrije uitloop varken (schnitzel) - aardappelpuree - sla - lente ui - ansjovis vinaigrette € 32
| semolina pasta (homemade of course) - paddenstoelen - witte asperges € 28

DESSERT
|merengue - ijs van braamblad - yoghurt mousse - rabarber € 10

|affogato (vers gedraaid vanille ijs - espresso v MOK)  € 8


KAAS
| selectie van ‘het Mekka van de Kaas’ € 13



Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen (allergenen, wensen, allergieën…)
Als we vooraf weten wat aan te passen,  is ons menu is aanpasbaar,
dank hiervoor om dit te melden bij opmerkingen in zenchef!

pre SHOW


18u binnen - 19u30 buiten


vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 47



"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.



Geen plaats meer via zenchef? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.