Volg ons op instagram voor info over special events: concertdinners, guestchefs, wijnproevingen...
LUNCH
€27
VOORGERECHT
Keuze uit:
|prei-soep - zure room
|gekonfijte tomaten - witloof - ei
HOOFDGERECHT
Keuze uit:
|kabeljauw - courgette - ansjovis mayo
|buikspek - polenta - aubergine
|ricotta gnocchi - knolselder - pesto - parmezaan
•
APART OOK TE VERKRIJGEN
|entrecôte van Holstein + handgesneden frieten en slaatje € 32
•
DESSERT
|mousse van boekweit - gebakken appel - merengue € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato € 8
We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën
als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo
oktober 2024 DINNER (di-vrijdag, op zaterdag is er enkel het menu van de chef.)
menu € 55 (dan kiest Radu, de chef 4 gangen)
of à la carte:
VOORGERECHT
|witloof - gepocheerd hoeve ei - olijven € 18|gekonfijte tomaten - mosselen - forreleitjes - paprika € 20
|rundstartaar - ansjovis mayonaise - pangratatto € 20
HOOFDGERECHT
|kabeljauw - risotto van eenkoren - koolsoorten € 30|varkenscarré (Duroc d’olive Lochristi) - haverwortel - ui - aardappelgalette € 30|gnocchi - ricotta - pesto - knolselder - parmezaan € 26
DESSERT
|vijgenmousse - gebakken appel - melkwei karamel € 10
|affogato € 8
CHEF RADU'S MENU
|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk
•
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën
als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.
Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.
18u binnen - 19u30 buiten
vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45
"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.
Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.