Volg ons op instagram voor info over special events: concertdinners, guestchefs, wijnproevingen...
dinsdag 21 juni 2022
Vg Soep van geroosterde venkel en mosselen
Hg Gebakken sliptongen -
knolselderremoulade - miso aardappelen
woensdag 22 juni 2022
Vg Gegrilde komkommer - marmer van schelvis - dillevinaigrette
Hg Heek - gebrande prei - dragonsaus - aardappelmousseline
donderdag 23 juni 2022
Vg Koude aardappelsoep - gerookte paling - kervel
Hg Porchetta - Quinoa uit Zulte - peultjes en bonen
vrijdag 24 juni 2022
Vg Rog in escabeche - radijzen en courgette
Hg "Catch of the day" -
geroosterde brocolli - jonge wortel - Bulgur
dessert
aardbeien en munt, hangop van yoghurt, amandelgranité €8
18u binnen - 19u30 buiten
voorgerecht + hoofdgerecht €35
dessert optioneel
graag "pre-SHOW" vermelden bij reservatie
indien geen plaats op Resengo, kan u steeds bellen, want misschien is er wel nog plaats.
of à la carte:
voorgerechten:
carpaccio van gele en groene courgette,
gemarineerde kabeljauw, sucrine, ansjovis, aïolie €16
in kruiden gepekelde runderbavet,
groene bonen, aardappel, zure room €17
gazpacho met komkommer en groene paprika,
mosselen in escabeche, verse geitenkaas €15
hoofdgerechten:
schelvis, op vel gebakken, gegrilde aubergine en jonge wortel, jus van kokkels, miso en sesam, gepofte aardappel €29
'catch of the day',
ravioli, geroosterde bloemkool, salie & munt €28
volledige hoevekip, fijne rode kool en spitskoolsla, gepofte aardappelen, dragonsaus (per 2p) €60
dessert
aardbeien & munt, hangop, amandelgranité €8
*op zaterdag is er enkel het menu
dat menu is zeer flexibel: we maken alles in huis en kunnen veel aanpassen als we het op voorhand weten.
Dank om dit te melden bij uw reservatie