LUNCH

€25 voor + hoofdgerecht
dessert + €8


 6-9 december  2022


voorgerechten:

knolselder-pastinaaksoep
OF
pompoensalade - Lokerse feta - mosterdblad

hoofdgerechten:

indonesisch gebraiseerde spitskool - basmatirijst - pindasaus

OF

catch of the day - aardappelmousseline - boerenkool - '(miso)beurre blanc'

dessert:

gekarameliseerde appel - calvados - kaneel


ook:

entrecôte (de vierklaver) - handgesneden frietjes - huissalade € 30



DINNER


chef'smenu surprise in 3-4 gangen

€42/€52

 

of à la carte:


voorgerechten

rode biet - Lokerse feta - dukkah € 14

tataki van rundvlees - shiitake - tonkatsu saus € 16

Noordzeevissoep - venkel - saffraan € 16

 

hoofdgerechten

huisbereide pasta
bospaddenstoelen - knolselder - mimolette (V) € 22

griet - oesterzwam - aardappelmousseline - dragonsaus € 34

entrecôte (de Vierklaver) -
handgesneden frietjes - huissalade - archiduc € 30

 

dessert
perentaartje € 8

affogato café € 8

kaas van mekka € 13



*op zaterdag is er enkel het menu

dat menu is zeer flexibel: we maken alles in huis en kunnen veel aanpassen als we het op voorhand weten.
Dank om dit te melden bij uw  reservatie


pre SHOW

18u binnen - 19u30 buiten


voorgerecht + hoofdgerecht €35


dessert optioneel


graag "pre-SHOW" vermelden bij reservatie

indien geen plaats op Resengo, kan u steeds bellen, want misschien is er wel nog plaats.