LUNCH 21-23 mei

€27


VOORGERECHT
Keuze uit:

|wortel velouté - feta
|gateau van ui en gruyère



HOOFDGERECHT
Keuze uit:

|kabeljauw - courgette - cedrat -puree

|duroc d'olives - aubergine - puree - sla

|semolina pasta - asperges - basilicum - shiitake - stracciatella



DESSERT
|panna cotta - vlierbloesem - ijs van Lievevrouwebedstro - rabarber - aardbei € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato (espresso & vers gedraaid vanille ijs) € 8


We werken met een kleine kaart, met lokale producten, volgens seizoen, en home-made.

Laat u intoleranties en allergieën op voorhand weten bij reservatie?



mei 2025


menu € 58 (dan kiest Radu, de chef, 4 gerechten)
(op zaterdag doen we énkel de 4 gangen menu of de preshow 18u tot 18u30 3 gangen)

3-4 wijnen € 24-€ 32


of 

 à la carte:

VOORGERECHT 

| rundstartaar op toast - witloof salade € 20
| aubergine - pepersaus - karnemelk -brandnetel € 20



HOOFDGERECHT
|catch of the day - venkel - bloemkool - cedrat - bouillon - puree € 30

|zwartpoot hoevekip - witte asperge - courgette hollandaise - basilicum - puree € 32
| semolina pasta - witte asperge - straciatella - basilicum - shiitake € 28

DESSERT
|Panna cotta - ijs an Lievevrouwebedstro - aardbei - rabarber € 10

|affogato (vers gedraaid vanille ijs - espresso v MOK)  € 8


KAAS
| selectie van ‘het Mekka van de Kaas’ € 13



Laat u ons ook weten als we iets kunnen aanpassen (allergenen, wensen, allergieën…)
Als we vooraf weten wat aan te passen,  is ons menu is aanpasbaar,
dank hiervoor om dit te melden bij opmerkingen in zenchef!

pre SHOW


18u binnen - 19u30 buiten


vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 47



"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.



Geen plaats meer via zenchef? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.