Volg ons op instagram voor info over special events: concertdinners, guestchefs, wijnproevingen...
LUNCH
€27
VOORGERECHT
Keuze uit:
|pompoensoep - feta
|witloof barigoule - tomaten
HOOFDGERECHT
Keuze uit:
|heek - sjalot risotto - hollandaise
|buikspek - aardappelpuree bacon - mosterdsaus
|ricotta gnocchi - parmezaan
•
APART OOK TE VERKRIJGEN
|entrecôte van Holstein + handgesneden frieten en slaatje € 32
•
DESSERT
|mousse van chocolade (holy cow) - aardpeer - merengue € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato € 8
We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën
als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo
DINNER
oktober 2024
(di-vrijdag, op zaterdag is er enkel het menu van de chef)
VOORGERECHT
|rundstartaar - zonnebloempitten - wortel € 20
|sint jakobsvrucht - savooikool - karnemelk € 20
|sjalot taart - anchovies - bel kaas vd Gentse zuivelhoeve € 18
HOOFDGERECHT
|catch of the day - mosselen - risotto van eenkoren - aardpeer € 30
|holstein entrecôte - aardappelterrine - paddenstoelen - bloemkool € 32
|gnocchi - ricotta - olijven saus - parmezaan € 26
DESSERT
|choux - chocolade-cremeux (Holy Cow) - geitenmelkijs - kastanje € 10
|affogato € 8
CHEF RADU'S MENU
|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk
|PRE SHOW -> 19u30 klaar voor de SHOW € 45 VG+HG+Dessert
•
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën
als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.
Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.
18u binnen - 19u30 buiten
vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45
"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.
Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.