Volg ons op instagram voor info over special events: concertdinners, guestchefs, wijnproevingen...
LUNCH
€27
20-22 november 2024
VOORGERECHT
Keuze uit:
|aardpeer-knolseldersoep
|prei - grijze lies - hoeve ei
HOOFDGERECHT
Keuze uit:
|heek - groene peper - aardappelpuree
|langzaam gegaarde hoevekip - bospaddenstoelen
|gnocchi - parmezaan - ricotta
•
APART OOK TE VERKRIJGEN
|entrecôte van Holstein + handgesneden frieten en slaatje € 32
•
DESSERT
|mousse van yoghurt - peer - szechuanpeperblad-ijs € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato € 8
We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën
als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo
DINNER
november 2024
(di-vrijdag, op zaterdag is er enkel het menu van de chef)
VOORGERECHT
|rundstartaar - tomme de savoie - toast € 20
|tartelette met gerookte zalmforel - tomaten - zure room € 20
|schorseneren à la flamande - comté - groene kruiden € 20
HOOFDGERECHT
|heek in ’t groen - aardappelpuree € 30
|hoevekip (vol-au-vent) - tardivo € 30
|gnocchi - prei - parmezaan € 26
DESSERT
|merengue - kamille ijs - chocolade - mousse € 10
|affogato € 8
KAAS
|selectie van 'het Mekka van de kaas' € 13
CHEF RADU'S MENU
|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk
|PRE SHOW -> 19u30 klaar voor de SHOW € 45 VG+HG+Dessert
•
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in zenchef.
Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.
18u binnen - 19u30 buiten
vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45
"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.
Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.