LUNCH

€25 voor + hoofdgerecht
dessert + €8


voorgerechten
wortel-gembersoep
OF

caesar salade - spek - parmezaan

hoofdgerechten
mediterraanse bonen ragout - labneh - wilde rijst
of
thaïse viscurry - kokosnootmelk - basmatirijst
of
boeuf bourguignon - huisslaatje - aardappelkroketten


 



DINNER


chef's surprise menu 3-4 gangen

€42/€52


of 

a la carte:

voorgerechten:
wijting crudo - aardpeer - citrus
tartaar van gepofte biet - dukkah - Lokerse geitenkaas
bouchotmosselen - chorizo - venkel

hoofdgerechten:
agnolotti - butternut - boerenkool - salie
zeeduivel - winterprei - aardappelmousseline - tierenteynsaus
entrecôte (de vierklaver) - paddenstoelen - handgesneden frieten - slaatje van 't huis



*op zaterdag is er enkel het menu

dat menu is zeer flexibel: we maken alles in huis en kunnen veel aanpassen als we het op voorhand weten.
Dank om dit te melden bij uw  reservatie


pre SHOW

18u binnen - 19u30 buiten


voorgerecht + hoofdgerecht €35


dessert optioneel


graag "pre-SHOW" vermelden bij reservatie

indien geen plaats op Resengo, kan u steeds bellen, want misschien is er wel nog plaats.