Volg ons op instagram voor info over
special events: concertdinners, guestchefs,
wijnproevingen...
€25 voor + hoofdgerecht
dessert + €8
voorgerechten
wortel-gembersoep
OF
caesar salade - spek - parmezaan
hoofdgerechten
mediterraanse bonen ragout - labneh - wilde rijst
of
thaïse viscurry - kokosnootmelk - basmatirijst
of
boeuf bourguignon - huisslaatje - aardappelkroketten
chef's surprise menu 3-4 gangen
€42/€52
of
a la carte:
voorgerechten:
wijting crudo - aardpeer - citrus
tartaar van gepofte biet - dukkah - Lokerse geitenkaas
bouchotmosselen - chorizo - venkel
hoofdgerechten:
agnolotti - butternut - boerenkool - salie
zeeduivel - winterprei - aardappelmousseline - tierenteynsaus
entrecôte (de vierklaver) - paddenstoelen - handgesneden frieten - slaatje van 't huis
*op zaterdag is er enkel het menu
dat menu is zeer flexibel: we maken alles in huis en kunnen veel aanpassen als we het op voorhand weten.
Dank om dit te melden bij uw reservatie
18u binnen - 19u30 buiten
voorgerecht + hoofdgerecht €35
dessert optioneel
graag "pre-SHOW" vermelden bij reservatie
indien geen plaats op Resengo, kan u steeds bellen, want misschien is er wel nog plaats.