LUNCH 5-7 november 2025
€27 voorgerecht & hoofdgerecht
Keuze uit:
VOORGERECHT
pompoensoep
gebakken witloof - zure room - bergkaas - pangrattato
HOOFDGERECHT
Keuze uit:
wijting - auberginemayonaise - wilde rucola - puree
parelhoen - sjalot - mosterd - puree
orecchiette - pompoen - oesterzwammen - wilde rucola
+ DESSERT
tarte tatin - ijs van laurier € 10
kaas van 't mekka van de kaas € 13
affogato (espresso & vers gedraaid vanille ijs) € 10
We maken alles zelf (ja, zelfs ons brood en ijs), we werken met een kleine kaart, met lokale producenten, en volgens seizoen.
Laat u intoleranties en allergieën op voorhand weten bij reservatie?
Geen plaats meer via zenchef? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.
DINER OKTOBER 2025
MENUS
CHEF RADU KIEST (di-za)
4 gangen € 58
wijnen: 3/4 - € 24/€ 32
PRE-SHOW (di-za) € 47
Enkel vanaf 18u en tot 18u30: 3-gangen menu
op tijd klaar voor cultuur om 19u30
(vermelden bij reservatie)
of
Á LA CARTE (di-vrij)
voorgerecht
huisgemaakte kaaskroket € 18
haverwortel - bergkaas - auberginemayonaise € 20
hoofdgerecht
Wijting gerookte mosselen - pompoenpuree - spinaziesaus € 30
Ballotine van hert - oesterzwammen - wilde rucola - sjalot en mosterdsaus - gekonfijte aardappel € 33
Orecchiette - oesterzwammen - pompoen - baldauf kaas € 28
dessert
tarte tatin - laurierijs € 10
affogato (vers gedraaid vanille ijs - espresso v MOK) € 10
kaas selectie van ‘het Mekka van de Kaas’ € 13