LUNCH

€27

20-22 november 2024


      VOORGERECHT

                Keuze uit:

|aardpeer-knolseldersoep

|prei - grijze lies - hoeve ei

     HOOFDGERECHT

Keuze uit:

|heek - groene peper - aardappelpuree

|langzaam gegaarde hoevekip - bospaddenstoelen

|gnocchi - parmezaan - ricotta


APART OOK TE VERKRIJGEN

|entrecôte van Holstein + handgesneden frieten en slaatje € 32

DESSERT

|mousse van yoghurt - peer - szechuanpeperblad-ijs  € 10

|kaas van 't mekka van de kaas € 13

|affogato € 8


We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.

We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën

als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo





DINNER


november 2024


(di-vrijdag, op zaterdag is er enkel het menu van de chef)


VOORGERECHT

|rundstartaar - tomme de savoie - toast € 20
|tartelette met gerookte zalmforel - tomaten - zure room € 20
|schorseneren à la flamande - comté - groene kruiden € 20


HOOFDGERECHT

|heek in ’t groen - aardappelpuree € 30
|hoevekip (vol-au-vent) - tardivo € 30
|gnocchi - prei - parmezaan € 26


DESSERT

|merengue - kamille ijs - chocolade - mousse € 10

|affogato € 8


KAAS
|selectie van 'het Mekka van de kaas' € 13


CHEF RADU'S MENU

|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk

|PRE SHOW -> 19u30 klaar voor de SHOW € 45 VG+HG+Dessert



We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in zenchef.


Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.


pre SHOW


18u binnen - 19u30 buiten


vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45



"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.



Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.