Volg ons op instagram voor info over special events: concertdinners, guestchefs, wijnproevingen...
LUNCH
€27
VOORGERECHT
Keuze uit:
|romanesco soep - feta
|gekonfijte tomaten - labneh - eitje
HOOFDGERECHT
Keuze uit:
|catch - wortel - peterseliewortel - hollandaise
|hoevekip - polenta - paddenstoelen
|gnudi (ricotta dumplings) - spaghettipompoen
•
APART OOK TE VERKRIJGEN
|entrecôte van 'de vierklaver's' natuurvlees +
handgesneden frieten en slaatje € 32
•
DESSERT
|panna cotta van vijgenblad - chocolade cremeux - braambes € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato € 8
We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën
als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo
september DINNER (di-vrijdagop zaterdag is er enkel het menu van de chef.)
VOORGERECHT
|wortel - gekonfijt eigeel - hazelnoot € 18
|hamachi - spitskool - boerenkool - karnemelk € 20
|rundstartaar - prei - preimayonaise - pangratatto € 20
HOOFDGERECHT
|pladijs - polenta - tomaten van de blauwe spie - mosselen - lardo € 30
|'bavette du aloyau' - berlotti bonen - oesterzwammen - hollandaise € 28
|gnudi (ricotta dumplings) - spaghettipompoen - parmezaan € 28
DESSERT
|vijgenblad panna cotta - chocolademousse - braambessen € 10
|kaas van 't mekka van de kaas € 13
|affogato € 8
•
CHEF RADU'S MENU
|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk
•
We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën
als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.
Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.
18u binnen - 19u30 buiten
vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45
"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.
Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.