LUNCH

€27


      VOORGERECHT

                Keuze uit:

|romanesco soep - feta

|gekonfijte tomaten - labneh - eitje

     HOOFDGERECHT

Keuze uit:

|catch - wortel - peterseliewortel - hollandaise

|hoevekip - polenta - paddenstoelen

|gnudi (ricotta dumplings) - spaghettipompoen


APART OOK TE VERKRIJGEN

|entrecôte van 'de vierklaver's' natuurvlees +

handgesneden frieten en slaatje € 32

DESSERT

|panna cotta van vijgenblad - chocolade cremeux - braambes € 10

|kaas van 't mekka van de kaas € 13

|affogato € 8


We werken met een kleine kaart, zo kunnen we alles volgens seizoen, en fris houden.

We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën

als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo




september DINNER (di-vrijdagop zaterdag is er enkel het menu van de chef.)



        VOORGERECHT

|wortel - gekonfijt eigeel - hazelnoot € 18
|hamachi - spitskool - boerenkool - karnemelk € 20

|rundstartaar - prei - preimayonaise - pangratatto € 20


       HOOFDGERECHT

|pladijs - polenta - tomaten van de blauwe spie - mosselen - lardo  € 30

|'bavette du aloyau' - berlotti bonen - oesterzwammen - hollandaise  € 28
|gnudi (ricotta dumplings) - spaghettipompoen - parmezaan € 28


       DESSERT
|vijgenblad panna cotta - chocolademousse - braambessen € 10

|kaas van 't mekka van de kaas € 13

|affogato € 8



CHEF RADU'S MENU

|4 gangen gekozen door de chef € 55pp - aangepaste wijn mogelijk



We maken alles in huis, dus het menu is aanpasbaar ivm intoleranties en allergieën

als u dit ons op voorhand laat weten bij de reservatie in Resengo.


Gezelschappen vanaf 6 personen worden verwacht het menu van de chef te nemen.





pre SHOW


18u binnen - 19u30 buiten


vast dagvers menu bestaande uit voor + hoofd + dessert € 45



"pre-SHOW" vermelden bij reservatie in resengo.



Geen plaats meer op Resengo? mail@faimfatale, want misschien vinden we nog wel eentje.